Elektroniske navneskilte i genanvendeligt plast

Vianomo har udviklet den cirkulære løsning til konference- og event navneskilte. Produktet er et digitalt navneskilt, som kan genbruges og hvor ramme og laynard er produceret i genbrugt plast. Vianomo’s navneskilte kan genbruges flere gange og der er ikke behov for at bruge tid og ressourcer på at printe eller isætte navne. Derudover kan både plast og laynard genbruges 100% når produktet er udtjent.

Vianomo Logo

Vi har igennem vores samarbejde med Provice fået et værktøj og dokumentation på vores digitale navneskilte. Dokumentationen bekræfter os samtidig i, at vores cirkulære tankegang og koncept er fremtiden og vi dermed opfylder den fremtidige ESG-rapportering overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vores samarbejde med Provice har været enormt givende og tilført ekstra viden og qua deres ekspertise tilført vores koncept ekstra værdier og dimensioner, som vi ikke selv ville kunne have udført. Vi står derfor enormt stærkt rustet til fremtiden.

Jørgen Boesen, Ejer af Vianomo

Procesen kort fortalt

Provice har analyseret produktets CO2-profil og sammenlignet det med løsninger på single-use navneskilte i markedet. Og resultatet blev entydigt ved sammenligning med single-use papir og plast skilte. Set i et livscyklusperspektiv er CO2-aftrykket for Vianomo’s navneskilte cirka 1/10 af aftrykket for single-use navneskiltene. Ud over at beregne Vianomo's CO2-profil, har Provice udviklet en CO2-beregner, så Vianomo kan tilbyde hoteller, konferencecentre og andre kunder en konkret beregning af den CO2-besparelse de opnår ved netop deres ordre. Vianomo’s navneskilte er en pris- og miljøeffektiv løsning til Green Key hoteller, bæredygtighedscertificerede events, grønne kommuner, konference-arrangører og andre virskomheder, som ønsker en synlig cirkulær løsning for navneskilte.

Vi udarbejder LCA’er for virksomheder

Provice har hjulpet virksomheder i mange brancher med at udarbejde en LCA – både for enkelte produkter og services, men også for komplekse produktionsanlæg. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvis du vil vide mere om LCA’er, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.