Grøn omstilling i møbel- og inventarbranchen

Normann Copenhagen blev etableret i Danmark i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen og er i dag et internationalt designbrand, der designer og producerer møbler, belysning og boligtilbehør.

Provice hjalp i første omgang Normann Copenhagen med en kortlægning af virksomhedens klimaaftryk samt en analyse af potentielle besparelser, der kunne opnås ved at ændre transportlogistikken.

Vores samarbejde med Provice har blandt andet resulteret i, at vi har påbegyndt en optimering i vores logistik fra producenter til kunder og dermed forventer en reduceret transportudgift på ca. 2% og samtidig en forventet reduktion i CO2-udledning på ca. 15 tons årligt, når det er fuldt implementeret.”
Søren Stryhn Petersen, CTO i Normann Copenhagen

Procesen kort fortalt

Normann Copenhagen var en del af projektet ”Bæredygtig Bundlinje 2.0”, hvor Provice har kortlagt klimaaftryk og identificeret konkrete besparelser.

Ved at transportere produkter og varer direkte fra producenter i Polen og Litauen, i stedet for Nakskov, opnåede Normann Copenhagen betydelige økonomiske og miljømæssige fordele.

Dernæst assisterede Provice med implementering af miljøledelsessystemet ISO14001, FSC-certificering og ESG-rapportering i forbindelse med SMV Grøn ordningen.

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan spare penge og mindske klimaaftrykket?

Provice har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at analysere og forbedre bæredygtighedsindsatsen. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til netop jeres behov.

Kontakt os, for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres grønne omstilling.

 

Fotos er fra Normann Copenhagen's Mediebank.