Dokumentationen af en langvarig vision rettet mod den grønne omstilling

GH-Form designer, producerer og sælger byrumsinventar. I mange år har GH-Form arbejdet med tiltag, der kan reducere miljøpåvirkningen fra deres produkter. Dette inkluderer bl.a. at deres produktion i Borup udelukkende bruger jern, der kommer som et spildprodukt fra en anden produktion i Ballerup, og at de tilbyder at tage deres produkter tilbage til reparation eller omstøbning efter kunden er færdig med at bruge produktet.

Hos GH-Form har vi sat klare målsætninger for vores grønne omstilling. Vi har haft et langvarigt samarbejde med Provice og deres rådgivning har medført, at vi nu har EDP'er på flere af vores produkter som har styrket vores bæredygtighedsstrategi.
Christian Wolff-Petersen, Ejer af GH Form

Procesen kort fortalt

Det var oplagt for GH Form at dokumentere de tiltag som virksomheden har foretaget, ved at udarbejde en miljøvaredeklaration (EPD). I samarbejde med GH Form har Provice udarbejdet 7 EPD'er på 7 forskellige produktgrupper. EPD'erne er alle baseret på en projektrapport og på den måde var det muligt for GH Form at spare tid og ressourcer til udarbejdelse af flere projektrapporter.

Tag det første skridt mod en grønnere forretningsmodel

Hos Provice hjælper vi virksomheder med at få dannet et overblik over, hvordan deres produkter belaster klimaet og på hvilke områder der kan optimeres. Kontakt os om, hvordan vi hjælper jer i gang med jeres bæredygtige strategi.