LEDlight Danmark fortsætter arbejdet med den grønne omstilling

LEDlight Danmark leverer belysningsløsninger til landets elinstallatører og er specialister indenfor industribelysning og rådgivning. LLD valgte Provice som rådgiver til at sætte fokus på virksomhedens klimaaftryk og finde konkrete reduktionstiltag.

LEDlight produkter
Provice leverede den ekspertise og de værktøjer, vi havde brug for til at måle og reducere vores klimaaftryk. Provice udviklede bl.a. en CO2-beregner, som både dokumenterer CO2-aftrykket på vores produkter målt over hele levetiden, og samtidig viser, hvordan vi kan reducere produkternes klimaaftryk.
Morten Bitsch,
CEO & Founder i LEDlight Danmark

Processen kort fortalt

Først kortlagde Provice LEDlight Danmarks CO2-udledning på tværs af de 3 scopes. Dernæst udviklede Provice et værktøj specifikt til LEDlight Danmark, der beregner klimaaftrykket af virksomhedens produkter trin for trin i hele deres livscyklus.

På baggrund af kortlægningen præsenterede Provice målrettede anbefalinger til at reducere CO2-udledningen fra virksomheden og fra produkterne. Anbefalingerne spændte fra strategiske tiltag over produktudvikling til styrket dokumentation af virksomhedens indsats, fx med en ESG-/bæredygtighedsrapport.

Samarbejdet har gjort LEDlight Danmark i stand til at træffe informerede beslutninger om, hvordan de kan reducere deres aftryk og imødekomme krav fra kunder om transparent miljødokumentation.

Skal jeres virskomhed i gang med grøn omstilling?

Der kommer flere og flere krav til den grønne omstilling, uanset hvilken branche din virksomhed tilhører. Det kan være meget uoverskueligt at vide, hvor man skal starte. Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan jeres virksomhed kan komme i gang med jeres grønne rejse.