Kortlægning af klimaaftryk og miljømærkning stod i spidsen for Feriepartner Hvide Sandes bæredygtighedsindsats

Hvide Sande er en populær feriedestination, hvor der udlejes ferieboliger til både danske og udenlandske turister. Den attraktive beliggenhed ved Vesterhavet gør området til et foretrukket rejsemål for feriegæster, der ønsker en afslappende ferie i smukke, naturskønne omgivelser.

Feriepartner Hvide Sande Logo
Samarbejdet med Provice har været utrolig givende. Udover at have hjulpet os med at udarbejde klimaregnskab har Provice guidet os igennem processen med at blive godkendt til mærkningsordningen Green Tourism Organisation. Der er et år til vi skal recertificeres, og det har vi også en klar plan for.
Brian Madsen, Direktør i Feriepartner Hvide Sande

Procesen kort fortalt

Bæredygtighed fylder stadig mere for både gæsternes valg af sommerhus og ejernes valg af udlejningsbureau. Feriepartner Hvide Sande så derfor en tydelig, forretningsmæssig fordel ved at blive miljømærket efter ordningen, Green Tourism Organisation.

For at leve op til kriterierne har Feriepartner Hvide Sande fået udarbejdet et klimaregnskab, overgået til Svanemærkede rengøringsartikler, indført en grøn indkøbspolitik og – ikke mindst – opstillet en grøn handlingsplan, der støtter virksomhedens arbejde med bæredygtighed fremover.

Projektet fik økonomisk støtte fra ordningen CO2-puljen. Læs mere om grønne støtteordninger her.

Vi hjælper virksomheder med miljømærker

Ønsker jeres virksomhed også at blive miljømærket? Provice hjælper danske virksomheder inden for diverse brancher med relevante mærkningsordninger. Kontakt os, for at høre yderligere.