Fokus på bæredygtighed i hjemmet

Color & Co designer og producerer gardiner i naturmaterialer som bambus, jute og papir. Selvom virksomheden længe har prioriteret den grønne omstilling, oplever de nu en øget efterspørgsel fra kunder på pålidelig miljødokumentation. På baggrund af dette henvendte Color & Co sig til Provice for at få udarbejdet en livscyklusvurdering af deres bambusgardiner. Forløbet blev gennemført som en del af SMV Grøn støtteordningen.

Color og Co. Logo

Vi oplever stigende efterspørgsel og krav på pålidelig og troværdig miljødokumentation for vores produkter. Det var oplagt for os at arbejde med Provice, da vi havde kendskab til dem fra et tidligere forløb. Provice har været en vigtig samarbejdspartner i udviklingen af vores bæredygtige profil og med deres hjælp har vi fået lavet en grundig livscyklusanalyse, der viser gardinernes miljøpåvirkning.

Sofie Flachs Melson, CEO i  Color & Co

Procesen kort fortalt

Color & Co havde tidligere arbejdet sammen med Provice om bæredygtighed og det var derfor oplagt at fortsætte samarbejdet.

Provice udarbejdede livscyklusanalysen i overensstemmelse med kravene i den internationale standard, ISO1440-44 og LCA’en blev godkendt med et critical review af en uafhængig verifikator.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med at udarbejde LCA’er

Provice hjælper gerne med at kortlægge klimaftrykket i jeres virksomhed. Vi har erfaring med at udarbejde livscyklusvurderinger på tværs af brancher og vi kan skræddersy en løsning efter behov. Kontakt os for en uforpligtende snak.