Bent Jensen har fået dokumenteret deres ESG-profil

Bent Jensen A/S har været etableret siden 1984 og har udført tømrer- og snedkerarbejde. Virksomheden er baseret i Herning og har gennem en årrække arbejdet på at forbedre sin bæredygtighedsprofil.

Flere af vores kunder efterspørger ESG-dokumentation, fx forsikringsselskaberne og større bygherrer. Nogle gange bliver vi vurderet på vores ESG-niveau, andre gange er det en forudsætning for overhovedet at afgive tilbud. Sammen med Provice har vi udarbejdet et klimaregnskab og en ESG-rapport, der kommunikerer vores bæredygtighedsprofil. Vi har styr på kvaliteten af vores produkter, nu kan vi også dokumentere vores samfundsansvar
Kim Farcinsen, Adm. Direktør i Bent Jensen A/S

Procesen kort fortalt

Projektet var en del af et SMV:Grønt forløb, hvor Bent Jensen A/S havde brug for en helhedsorienteret gennemgang af deres grønne omstilling. Provice blev partner på projektet med det formål at udarbejde et klimaregnskab, som også dannede grundlag for den endelige ESG-rapport. Klimaregnskabet identificerede også tiltag, der kunne reducere virksomhedens CO2-udledning.

Et udbytte af samarbejdet er, at Bent Jensen A/S har fået en opdateret ESG-rapport, som de aktivt anvender i markedsføringen.

Hertil kommer, at Provice har hjulpet Bent Jensen A/S med at blive FSC-certificeret, få EPD på flere produkter (undervejs), og at få støtte til indkøb af et 150 kWp-solcelleanlæg, der giver strøm til både produktionen og til de nyindkøbte elbiler.

Vi yder ESG-rådgivning til virksomheder

Mange virksomheder oplever i stigende grad, at ESG og bæredygtighed er emner som fylder mere. For at virksomheder kan efterleve krav fra eventuelle kunder eller myndigheder kræver det en tidlig indsats. Provice har hjulpet danske SMV’er med at kortlægge deres klimaaftryk og udarbejde ESG-rapportering. Kontakt os for at høre nærmere.