Med en GRS-certificering kan Søms A/S dokumentere, at deres puder er produceret af genanvendeligt materiale

Søms A/S er grundlagt i 1989 og er blandt førende producenter af monteringspuder i Danmark. Søms bor til dagligt i Lem og har i mange årrækker haft fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Virksomheden er blevet tildelt flere priser for deres arbejde med samfundsansvar og CSR.

Søms Logo
Vi har længe haft ambition om at dokumentere vores miljøindsats efter en standard, der er anerkendt af både vores danske og udenlandske kunder. Provice var med til at sikre, at vores puder nu er GRS-certificerede. Det betyder at vi kan dokumentere over for kunder og partnere, at vores produkter er fremstillet af genanvendelige materialer. Samarbejdet har skabt stor værdi for vores grønne omstilling.
Tommy Wulff Larsen, Adm. direktør og ejer af Søms A/S

Procesen kort fortalt

GRS, som står for Global Recycled Standard, kræver at virksomheders værdikæder er sporbare, så der er styr på både materialer og dokumenter – og ikke mindst de virksomheder som er GRS-certificeret. Provice var med til at etablere Søms’ ledelsessystem ift. GRS, udarbejde træningsmaterialer, sikre overblik over krævet dokumentation og bistå Søms ved selve.

Overvejer jeres virksomhed miljødokumentation?

Provice er godkendt rådgiver i bæredygtig forretningsudvikling og har erfaring med at hjælpe virksomheder i tekstilbranchen med at blive miljøcertificeret. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, hvis I overvejer GRS eller andre certificeringer af produkter eller virksomheden.