Kolon har med en holistisk tilgang til den grønne omstilling opnået miljødokumentation og FSC-certificering

Kolon er et dansk snedkeri med gode traditioner og fokus på kvalitet. Virksomheden producerer skolemøbler, kontorinventar og totalindretninger af høj dansk håndværkskvalitet.

Vi har haft en klar ambition om at være frontløbere i vores branche, når det kommer til miljødokumentation og certificering. Provice guidede os professionelt gennem processen og sikrede, at vi fik maksimalt udbytte af arbejdet med at kortlægge og forbedre vores miljøprofil.
Poul Krarup, COO i Kolon

Procesen kort fortalt

Provice hjalp Kolon med at opnå miljøvaredeklarationer (EPD'er) for centrale produktgrupper samt FSC-certificering. EPD'erne dokumenterer produkternes miljøprofil, og FSC-mærket garanterer, at Kolon bruger bæredygtigt træ i produktionen. Kolon er firstmover i køkkenbranchen i forhold til at få udarbejdet en EPD.

Gennem en grundig proces fik Kolon indgående indsigt i produkternes miljømæssige hotspots. Kolon kan nu arbejde endnu mere målrettet på at optimere og dokumentere bæredygtigheden. FSC-certificeringen betyder også, at Kolon kan kommunikere og markedsføre sig med bæredygtigt brug af træ, og deltage i udbud der stiller krav om FSC.

Skal din virksomhed opnå et miljømærke?

Provice er eksperter i at hjælpe virksomheder med at opnå troværdig miljødokumentation som EPD'er og miljømærker. Det styrker bæredygtighedsprofilen og giver konkurrencemæssige fordele. Kontakt os for at høre nærmere.