Nimtag A/S har haft ambitiøse planer for sin grønne omstilling gennem flere år

Nimtag A/S udfører renovering og nydækning og isolering af tagpap-tage. Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri og betjener både private og erhvervskunder. Bæredygtighed har været højt på dagsordenen for Nimtag, og virksomheden har udviklet et klimaregnskab for produktion og service samt en grøn plan for yderligere forbedringer.

Nimtag Logo
Provice har beregnet nogle interessante muligheder for CO2- og økonomi besparelser ved at ændre logistik og arbejdsrutiner og har også udviklet en bæredygtighedsrapport. Det har givet os et klart overblik over vores ESG-profil og en tydelig bæredygtighedsstrategi.
Kim Truelsen, Direktør i Nimtag

Procesen kort fortalt

På baggrund af en CO2-kortlægning samt vurdering af spild mv. blev der udviklet et datagrundlag til beslutninger og prioriteringer. I samarbejde med nøglemedarbejdere og ledelse samt i workshops, blev forskellige indsatser konkretiseret og vurderet i et CO2-perspektiv og anvendt som grundlag for en samlet strategi og grøn plan. Det blev endvidere formidlet i en bæredygtighedsrapport, der dækker alle ESG-temaer.

Vi yder ESG-rådgivning til virksomheder

Mange virksomheder oplever i stigende grad, at ESG og bæredygtighed er emner som fylder mere. For at virksomheder kan efterleve krav fra eventuelle kunder eller myndigheder kræver det en tidlig indsats. Provice har hjulpet danske SMV’er med at kortlægge deres klimaaftryk og udarbejde ESG-rapportering. Kontakt os for at høre nærmere.