360 graders rådgivning til Mosbaek A/S

Mosbaek A/S er en dansk virksomhed, som rådgiver, producerer og leverer vandbremser til ind- og udland. Virksomheden har igennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel fra deres interessenter om at kunne dokumentere deres arbejde med kvalitet, klima og miljø.

Mosbaek Logo

Via samarbejdet med Provice er vi kommet videre med bæredygtighedsområdet. Vores tanker om ansvarlighed er blevet mere konkrete og bragt til live, bl.a. med en EPD på vores produkter, implementering af ISO9001, og en ISO14001 i støbeskeen. Samtidig har vi med Provice' hjælp gennemført grønne investeringer for over 1 mio. kr. som tilsammen giver væsentlige miljømæssige, økonomiske og driftsmæssige gevinster.

Marina Mosbæk Johannessen. Direktør i Mosbaek

Procesen kort fortalt

Provice starter et rådgivningsforløb hos Mosbaek i 2020, med henblik på at identificere potentielle energibesparelser og implementere et kvalitetsledelsessystem.

Samarbejdet resulterer i forskellige tiltag, der skal sikre energi- og CO2-reduktioner ved eksempelvis konvertering af virksomhedens naturgasanlæg til en varmepumpe, opsætning af LED-belysning i stedet for konventionelt lys og endelig et certificeret kvalitetsledelsessystem jf. standarden ISO9001.

Samarbejdet fortsatte, da Mosbaek besluttede at udbygge ledelsessystemet med ISO14000, miljøledelse, og herefter investering i en fiberlaserskærer, som reducerer energiforbruget og spildet markant. Senest har Provice udarbejdet en miljøvaredeklaration (EPD) på Mosbaeks vandbremser, så virksomheden nu kender og kan kommunikere klimabelastningen ved produktionen.

Har din virksomhed brug for hjælp til (miljø)ledelsessystemer?

Provice har hjulpet diverse virksomheder, specifikt i SMV-segmentet, med at opnå certificeringer og standarder, blandt andet ISO9001 og ISO14001. Kontakt os for en uforpligtigende samtale om, hvordan jeres virksomhed kan komme i gang.