Fokus på grøn omstilling i vinbranchen

Wineandbarrels er grundlagt i 2008 og er nu en af Europas førende forhandlere af vinudstyr. Wineandbarrels har været særdeles proaktiv med at integrere bæredygtighedstiltag i forretningsstrategi og drift.

I tæt samspil med Provice har Wineandbarrels opnået en bred forankring af bæredygtighedsindsatsen på tværs af organisationen.

Vores samarbejde med Provice har medført, at vi nu har en række værktøjer, der kan understøtte vores grønne omstilling. Vi har også fået et klart strategisk overblik, som vil styrke vores indsats på området.

Jakob Dau, Ejer af Wineandbarrels

Procesen kort fortalt

Provice har konkret hjulpet Wineandbarrels med at udarbejde et klimaregnskab, der kortlagde virksomhedens klimaaftryk og identificerede centrale indsatsområder. I samme ombæring udviklede Provice en CO2-beregner, så Wineandbarrels kan dokumentere produkternes klimaeffekt, fx vinkøleskabe og reoler.

For at styrke den organisatoriske forankring af bæredygtighedsarbejdet gennemførte Provice workshops for ledelse og medarbejdere om bæredygtighed, strategi, eksekvering og grøn kommunikation.

Skal jeres virksomhed i gang med den grønne omstilling?

Provice hjælper gerne med at sætte fokus på bæredygtighed i din virksomhed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger med klimaregnskab, workshops og konkrete værktøjer til grøn produktudvikling. Kontakt os for en uforpligtende snak.